چرا خربزه و عسل را نباید همزمان مصرف کرد؟
یک متخصص طب ایرانی با بیان اینکه طبق نظر حکمای این طب مواد غذایی باید با مصلحات شان مصرف شوند گفت: مصرف همزمان برخی مواد غذایی مانند خربزه و عسل می تواند باعث دل درد و آسیب به بدن شود.

دکتر نفیسه حسینی یکتا گفت: در طب ایرانی توصیه می شود که مواد غذایی با مصلحات شان مصرف شوند؛ به طور مثال برخی از ما عادت کرده ایم غذای عدسی را با گلپر مصرف کنیم و این عادت فراتر از آن که برای طعم غذا باشد به علت آن است که گلپر مصلح عدسی است.
وی افزود: مثال دیگری که می توان از آن یاد کرد مصرف ماست وخیار به همراه نعنا است. نعنا می تواند اصلاح کننده طبع سرد ماست وخیار باشد و طبع معتدلی ایجاد کند.
وی با اشاره به اینکه همزمانی مصرف برخی مواد غذایی کنار هم از سوی طب ایرانی نهی شده ادامه داد: دیدگاه حکمای طب ایرانی حاکی از آن است که ترکیب دو ماده غذایی کنار یکدیگر می تواند برای بدن کیفیت نامناسبی ایجاد کند. در متون قدیمی طب ایرانی به این موارد اشاره شده است و اگر بخواهیم به زبان امروزی به آن اشاره کنیم باید ترکیب موادی که مصرف آنها کنار هم نهی شده است را بررسی کنیم.
حسینی یکتا تصریح کرد: ماهی به همراه تخم مرغ و یا خربزه به همراه عسل نمونه هایی از مواد خوراکی است که طبق نظر طب ایرانی نباید کنار هم مصرف شوند. تجربه نشان داده خوردن همزمان این مواد غذایی می تواند باعث ایجاد دل درد شده و به بدن ضرر برساند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "چرا خربزه و عسل را نباید همزمان مصرف کرد؟" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "چرا خربزه و عسل را نباید همزمان مصرف کرد؟"، کلیک کنید.