تولید خشکاله در کشور نظام مند می شود – خبرگزاری انکو | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرگزاری انکو، نجمه کمالی افزود: اولین نشست ملی هم اندیشی و مدیریت راهبردی خشکاله به منظور نظام مند کردن تولید خشکاله از پسماندهای تر خانگی برگزار شد.
وی ادامه داد: خشکاله یکی از روش های مدیریت پسماند به شمار می رود که در کاهش حجم زباله و کاهش شیرابه نقش موثری دارد.
کمالی بیان داشت: حدود 70 درصد پسماندهای خانگی را پسماند تر شامل پوست میوه، سبزی و ضایعات تره بار تشکیل می دهد که حجم زیادی شیرابه تولید می کند. این در حالی است که اگر پسماندهای تر تبدیل به خشکاله شود باعث سلامت محیط زیست و صرفه جویی اقتصادی برای کشور می شود.
وی با تاکید بر اینکه خشکاله همان پوست میوه و سبزی خشک شده است که رطوبت اولیه آنها از بین است، تصریح کرد: با تهیه خشکاله از پسماند تر، روزانه می توان شاهد کاهش چشمگیری در وزن و حجم زباله روزانه باشیم.
مشاور امور زنان و خانواده سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: در بخش اول نشست، نظرات کارشناسی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان دامپزشکی، مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، سازمان دهیاری ها و شهرداری ها، اداره محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در حوزه تولید خشکاله عنوان شد.
وی افزود: در بخش دوم نشست دغدغه ها، ابهامات و مشکلات تولید خشکاله، گزارش فعالیت های گروه های جهادی در خصوص خشکاله، تحقیقات پژوهشگران در خصوص استفاده خشکاله برای مصرف نهادهای دامی ارایه شد.
کمالی بیان داشت: در بخش دیگر نشست که به صورت کارگاهی برگزار شد، آسیب های این حوزه به همراه پیشنهادات با مشارکت فعال کنشگران و تشکل های مردم نهاد جمع بندی شد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تولید خشکاله در کشور نظام مند می شود – خبرگزاری انکو | اخبار ایران و جهان" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تولید خشکاله در کشور نظام مند می شود – خبرگزاری انکو | اخبار ایران و جهان"، کلیک کنید.