استاندارد دکل های مهاری در محاسبات و مشخصات کلی
استاندارد دکل های مهاری در محاسبات و مشخصات کلی
دکل مهاری یک دکل مخابراتی است که به دلیل برخی ویژگی های خاص، مورد توجه بسیاری از متقاضیان قرار گرفته است. امروزه از دکل های مهاری استفاده های فراوانی می شود، بنابراین محاسبات و طراحی دکل، باید مطابق با کاربرد آن صورت گیرد. در واقع محاسبات دکل مهاری، با توجه به توان سازه انجام می شود. بنابراین استفاده از انواع دکل مهاری، خارج از محاسبات انجام شده، می تواند باعث به وجود آمدن تلفات جانی و مالی شود. اجرای فونداسیون و مهار دکل بایستی متناسب با ارتفاع دکل و وزن بار آن و مطابق با استانداردها انجام گیرد. با توجه به حساسیت بالای این نوع دکل مخابراتی، باید نکات زیادی را هنگام نصب آن رعایت کرد.
مشخصات دکل مهاری
اصلی ترین مشخصات فونداسیون آماده دکل دوربین به صورت کلی، به شرح زیر است.
- تودلی بدنه دکل مهاری، از جنس میلگرد ۸ میلیمتری است.
- پایه های اصلی، از لوله یک اینچ و با استفاده از جوش الکتریکی، تشکیل شده اند.
- طول هر کدام از بدنه ها یا سکشن های آن، ۳۰۰ سانتیمتر است.
- وزن یک دکل مهاری، حدود ۲۴ تا ۲۶ کیلوگرم است.
- تمام مهارکش ها از جنس گانوانیزه بوده و دارای نمره ۱۶ هستند.
- آنتن هایی که به صورت بشقابی روی دکل نصب می شوند، در سه جهت و در وزن ۱۰۰ کیلوگرم هستند.
- انواع دکل های مهاری، دارای مقاومت بالایی در برابر سرما و یخ زدگی هستند.
- حداکثر ارتفاعی که می توان این دکل را از سطح زمین نصب کرد، ۹۰۰۰ سانتیمتر است.
- در حالت ۶۰ متری، حداقل نیروی محوری پایه دکل ۱۵۱۴ کیلوگرم است.
- اتصالات دکل از نوع کشویی بوده و به صورت پیچ و مهره ای هستند.
محاسبات دکل مهاری
یکی ازکارهای مهمی که باید قبل از راه اندازی و نصب دکل صورت گیرد، قیمت دکل دوربین مداربسته است. با توجه به این که دکل های مهاری دارای ارتفاع بلندی هستند، معمولا نصب کننده ها سعی می کنند آن را روی زمین نصب کنند. البته می توان برخی دکل های مهاری را روی پشت بام نیز نصب کرد. طبق محاسبات انجام شده، فضای انتخاب شده برای نصب دکل، باید حداقل سه برابر ارتفاع دکل باشد. دکل مهاری دارای طراحی منحصر به فردی است، زیرا هر کدام از آنها طول و عرض متفاوتی دارند. طراحی و ترسیم، همچنین تمام محاسبات دکل مهاری، باید طبق استانداردها انجام شوند.
استانداردهای دکل مهاری
اگر نگاهی به مشخصات دکل برای دوربین مدار بسته بیاندازید، متوجه می شوید که این دکل دارای تجهیزات مختلفی است که تمام آنها باید با دقت بالایی نصب شوند. هنگام نصب دکل مهاری، باید استاندارد این نوع دکل ها را سرلوحه کار قرار داد. در بسیاری از موارد، رعایت نکردن استاندارد دکل های مهاری، می تواند موجب از بین رفتن دکل و تجهیزات یا حتی سقوط آن شود. حتی امکان به وجود آمدن خطرات جانی برای ساکنین ساختمان و عابران نیز وجود دارد. هنگامی که استاندارد دکل های مهاری در تولید و نصب آنها رعایت شود، در انتقال امواج رادیویی، همچنین کاهش هزینه ها، موثر خواهد بود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "استاندارد دکل های مهاری در محاسبات و مشخصات کلی" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی, کسب و کار ایرانی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "استاندارد دکل های مهاری در محاسبات و مشخصات کلی"، کلیک کنید.