چهقدر گزارشهای مربوط به یوفوها قابل اعتماد است؟
به مناسبت روز جهانی یوفوها؛
اغلب وقتی از موجودات فرا زمینی بحث میشود فرازمینیهایی هوشمند با فضاپیماهای پیشرفته در ذهن تداعی میشود. این در حالی است که اگر حیاتی هم در سیارات فراخورشیدی باشد هیچ بعید نیست در مراحل اولیه شکلگیری و به شکل تکسلولی باشد.
خبرگزاری علم و فناوری انکو، مریم ملی؛ عکسها و فیلمهایشان آدم را به فکر میاندازد که خب اگر آنها واقعی نیستند چرا این همه کتاب و داستان و گزارش دربارهشان وجود دارد؟ اشیای مرموزی که نورهای رنگی عجیبی دارند و ناگهان در آسمان بعضی مناطق پیدا میشوند و بعد تا چشم بر هم بزنی غیبشان میزند.
آنها واقعا ساخته دست موجودات فضایی هستند یا افسانهای توی ذهن ما انسانها که دوست نداریم توی فضا تنها باشیم. یوفو( UFO) حروف اول کلمات انگلیسی به معنای «اشیای پرنده ناشناخته» است و آن قدر برای مردم جهان اهمیت دارد که یک روز در تقویمها به نام آنها ثبت شده است.۷۷ سال پیش در این روز، شیئی عجیب در آمریکا از آسمان به زمین سقوط کرد که بعد مشخص شد یکی از بالونهای نیروی هوایی این کشور بوده اما از آن روز به بعد مردم همیشه خیال میکردند ماجرا طور دیگری بوده و پای موجودات فضایی در میان است.
افراد زیادی در کشورهای مختلف داستانهایی از یوفوها تعریف میکنند و میگویند آنها را دیدهاند، بعضیهایشان میگویند موجودات فضایی از بشقابهای پرنده پیاده شدهاند و روی زمین دنبال چیزی میگشتند. اینترنت و کتابها پر است از عکسهای نامفهومی که یک شیء پرنده را در آسمان یا لابهلای بوته و درختها روی زمین نشان میدهند اما هیچکدام از این عکسها و فیلمها دلیل محکمی برای وجود یوفوها نیست، چرا؟ چون بعد از مدتی مشخص شده مثلا فلان شیء پرنده عجیبی که یک نفر گزارش کرده یک هواپیمای سری با شکلی عجیب و غریب بوده یا بعضی از نورهای متحرکی که افراد موقع تاریکی شب در آسمان دیدهاند ماهوارههای بیرون از جو زمین بودهاند که برای کارهای مخابراتی و جغرافیایی دور سیارهمان میچرخند و گاهی در آسمان شب دیده میشوند.
با این حال اگر دوست دارید فکر کنید یوفوها واقعیاند و ما در کیهان تنها نیستیم بگذارید یک ماجرای جالب برایتان بگویم آن هم این که تا به امروز حدود 4000 سیاره در کهکشان ما یعنی راه شیری کشف شده است که دانشمندان دارند رویشان تحقیق میکنند و ممکن است حیات در آنها وجود داشته باشد. کیهان بسیار بزرگ است و نمیشود کاملا قطعی گفت که ما تنها موجودات هوشمند عالم هستیم اما هنوز باید منتظر پیشرفت علم بمانیم تا شاید بتوانیم پاسخ این سوال بزرگ را پیدا کنیم.
تلسکوپ فضایی «کپلر» و تلسکوپ فضایی «تس» با تمرکز بر سیارات فراخورشیدی ماموریت دارند که سیاراتی را در بیرون از منظومه شمسی شناسایی کنند که شرایطی شبیه به زمین داشته باشند. این تحقیقات برای یافتن حیات احتمالی در گوشه گوشه کهکشان راه شیری، راهی دقیقتر و معتبرتر از جستوجو برای یافتن یوفوهاست. همیشه وقتی بحث از موجودات فرا زمینی به میان میآید فرازمینیهایی هوشمند با فضاپیماهای پیشرفته در ذهن ما تداعی میشود در حالی که اگر حیاتی در سیارات فراخورشیدی پیدا شود ممکن است در مراحل اولیه شکلگیری و به شکل تکسلولی باشد شاید هم کمی پیشرفتهتر. به همین خاطر اعتماد کردن به گزارشهایی که از یوفوها حکایت دارند نمیتوانند خیلی موثق باشند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "چهقدر گزارشهای مربوط به یوفوها قابل اعتماد است؟" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "چهقدر گزارشهای مربوط به یوفوها قابل اعتماد است؟"، کلیک کنید.