علت محبوبیت رشته های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟

جاوید مطرح کرد؛

علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی، دلیل محبوبیت رشته های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان را ارتباط موثر بین علم و عرصه عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری انکو، داریوش جاوید در مراسم گرامیداشت مقام شامخ استاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه با بیان اینکه اندیشه های شهید مطهری باید الگوی اساتید دانشگاه باشد، اظهار کرد: اگر اندیشه های این شهید بزرگوار در جوانان ما رسوخ کند، علم با عمل همراه می شود.

وی با اشاره به مطلبی از استاد الهی قمشه ای عنوان کرد: استاد باید محبوب باشد تا درس محبوب باشد، و استاد زمانی محبوب می شود که عاشق باشد و جذبه عشق استاد همان هیبت استاد را نشان میدهد. دانشجو و دانش آموز درس را هرچقدر هم که سخت باشد، اگر به استاد علاقه مند باشند فرامی گیرند.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به کاهش تعداد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سال های اخیر به 830 هزار دانشجو به تبعیت از کاهش هرم جمعیتی و افزایش مراکز علمی افزود: اگر همین میزان به 680 هزار دانشجو می رسید، امکان کنترل دانشگاه آزاد اسلامی مشکل می شد، اما با عنایت خداوند و ایده پردازی های دکتر طهرانچی، اعتماد مردم به این دانشگاه مجدداً جلب و در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی از انتخاب اول جوانان برای تحصیل است و یک میلیون و 360 هزار دانشجو در حال تحصیل در این دانشگاه هستند.

جاوید، هدف از صدور بخشنامه های مختلف در حوزه های متفاوت را تحول عنوان کرد و گفت: تحول در دانشگاه تنها با همدلی و همکاری تمام اعضای هییت علمی و کارکنان اتفاق می افتد و ذکر این نکته ضروری است که برای پیشبرد اهداف دانشگاه، تحول یک نیاز اساسی است.

وی، دلیل محبوبیت رشته های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان را ارتباط موثر بین علم و عرصه دانست و گفت: متاسفانه در رشته های غیرپزشکی به دلیل وجود فاصله بین عرصه و علم دچار مشکل هستیم و تأسیس دانشکده های تعلیم و تربیت اسلامی و سایر دانشکده ها برای رفع همین چالش است که دانشجویان رشته هایی مانند روانشناسی، علوم تربیتی و سایر رشته ها همزمان با تحصیل، در عرصه عمل نیز حضور داشته باشند.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه سرانه هر دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی بین 14 تا 15 میلیون است، افزود: این دانشگاه به دنبال برقراری عدالت آموزشی است تا همه جوانان این کشور امکان استفاده از تحصیلات دانشگاهی را داشته باشند.

جاوید، رفع دغدغه و چالش همکاران و مسایل معیشتی و رفاهی آنان را از مهم ترین برنامه های دانشگاه برشمرد و افزود: در تحول اداری، کارکنان نیز مانند اعضای هیات علمی، ارتقا پیدا می کنند.

وی با ارایه یک خبر خوب نیز تصریح کرد: از این پس حق التحقیق به جای حق التدریس به صورت متمرکز از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت می شود و خروجی پژوهشیار در این خصوص مبنای عمل است.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "علت محبوبیت رشته های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "علت محبوبیت رشته های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه